top of page
Upp
CA WED under.jpg

230V, CA-WED och AWV är frånluftsfläktar med brett användningsområde avsedda för utvändigt montage på yttervägg. För ventilation ifrån kök, badrum, kontor, källare, garage, gym, kafé m.m. För högre system av tryckmotstånd med långa kanaler.

CA-WED  ytterväggsfläkt

ECA_piano_kl.jpg

Våtrumsfläktar ECA/ECA Piano med hög kvalitet för montering på vägg eller i tak för toalett, dusch- och tvättrum. Installations- och användarvänliga med en rad smarta funktioner efter behov.

Luftmängd: 78-320 m3/h

ECA badrumsfläkt

LINEO.jpg

LINEO EC är avsedd för montering i kanal, med bortslös EC-motor, med hög effektivitet, låg energiförbrukning och lång livslängd(30.000tim). Fläktarna är tillverkade i plast med löstagbar fläktkropp, vilket möjliggör att man kan montera eller ta bort fläkten utan att lossa kanalen. Underhållsfri kullagrad 2-hastighetsmotor 230V, 50Hz, och skyddsklass IP44

LINEO EC lågenergi

VSA.jpg

 Takfläkt för vanlig frånluftsventilation för montering på takstos. Horisontellt utblås. 

VSA/CTD

TE.png

Enkelsugande radialfläktar med kullagrade ytterrotor motorer utan kåpa, lämpliga för ventilationsaggregat frånluftsvärmepumpar, luftrenare m.m.

TE F-hjul

neoLINEO.png

Lineo är en in-line halvradial fläkt för kanalanslutning. Smart design, lättinstallerad och lätt att ta bort vid inspektion eller underhåll utan verktyg. Låg bygghöjd.

neoLINEO  neoSILENT

EN ENR.PNG

230V, 50Hz, IP 20-24 Ny omdesignad fläktserie avsedda för lokaler och enskilda rum där det inte finns annan möjlighet till ventilation. Från- och tilluft för restauranger, butiker, kontor, väntrum, byggkontainers m.m. Luftmängd: 240-1400m3/h

EN ENR

tiracamino.jpg

Takfläkten Tiracamino är avsedd för att suga ut rök med temperatur upp till +200° C från bland annat kaminer och öppna spisar. Ej för kontinuerlig drift.

Tiracamino braskamin

RE.png

Fläktar för fläktaggregat, takfläktar, kanalfläktar m.m. Kullagrade ytterrotor-motorer i 1-fas 230V och 3-fas 400V (typ T) 50Hz med inbyggda termokontakter. Fläkthjulen har bakåtböjda skovlar (B-hjul).

RE B-hjul

GE.png

XXX

GE med kåpa

mer info >
EVN.PNG

 Ny omdesignad fläktserie avsedda för lokaler och enskilda rum där det inte finns annan möjlighet till ventilation. Axialfläktar för vägg- eller fönstermontage. Från- och tilluft för restauranger, butiker, kontor, garage, väntrum, byggkontainers m.m.

EV allt-i-ett för fönster 

cd_valves-ES.gif

Vi säljer reservdelar till centraldammsugarenheterna Vacu-Maid och dess centraldammsugarsystem. 

 

Bruksanvisning för Vacu-Maid centraldammsugare finner du under rubriken DOKUMENTARKIV. Där kan du även handla delar i vår webbutik.

reservdelar VacuMaid

BOSTADSVENTILATION -
VENTILATION FÖR ENFAMILJSBOSTÄDER

EKB har fläktar för ett brett användningsområde inom ventilation för olika applikationer och finns i utföranden som kanalfläktar, axialfläktar, centrifugalfläktar, fönsterfläktar, väggfläktar, takfläktar samt skorstensfläktar. Vi har utsugsfläktar konstruerade för att ventilera små och medelstora rum och i synnerhet badrum, toalett och kök, och som kan monteras på vägg, i ventilationskanal eller i innertak. Vi har fläktar konstruerade för lågtrycks kanalsystem eller för hushåll med generell ventilation och med högt tryckmotstånd i systemet. Med balanserad ventilation från våra från- och tilluftsventilation med återvinning, så kallade FTX-system, kan du tillföra stora mängder ventilationsluft samtidigt som lösningen är energieffektiv.

bottom of page